HRM-systeem voor kleine bedrijven

Door: Nova Business Software  25-05-2009

Nova Business Software denkt aan de kleintjes

In deze tijd van economische neergang komt Nova Business Software met een actie waar je zelfs met een afgeslankt budget niet omheen kunt. Speciaal voor de kleine bedrijven biedt de softwareleverancier nu een personeelsinformatiesysteem op maat, met uiteraard een passende prijs. Voor slechts €250,- per jaar kunnen bedrijven met maximaal 10 medewerkers gebruik maken van het ‘software as a service’ model (SaaS) van het professionele HRM-systeem ‘De HR Manager’.

Functionaliteiten
Naast een centrale opslag van personeelsgegevens kan men met ‘De HR Manager’ ook contracten en brieven aanmaken, ziekte- en verlofmeldingen vastleggen en rapportages uitdraaien. Bovendien wordt er door middel van signaleringen een geheugensteun geboden voor zaken als: tijdelijke contracten die aflopen, geldigheid van ID-bewijzen en certificaten en functioneringsgesprekken die ingepland moeten worden.

Wel de voordelen, niet de lasten
“Onze visie is dat ieder bedrijf, groot of klein, profijt heeft van een gebruikersvriendelijk personeelsinformatiesysteem. Ongeacht het feit dat een dergelijk systeem zichzelf absoluut terugverdient, begrijpen wij dat een grote investering voor de kleinere ondernemingen best even slikken is. Daarom komen we nu met deze aanbieding.” Aldus algemeen directeur Fokko Bos.

De bedrijven die gebruik maken van deze aanbieding kunnen profiteren van alle voordelen die een professioneel HRM-systeem te bieden heeft, maar hebben niet de lasten. Het beheer en de updates van ‘De HR Manager’ worden namelijk door Nova Business Software verzorgd. Hierdoor hoeven bedrijven die gebruik maken van de SaaS-oplossing zich geen zorgen te maken over back-ups van belangrijke personeelsgegevens.

Veilige oplossing
‘De HR Manager’ staat bij Nova Business Software op een streng beveiligde server en is vanaf elke computer via het internet te bereiken. Het SaaS-model is zeer veilig, omdat er met SSL-certificaten wordt gewerkt. Het controleert de gegevens van de website en de browser waardoor gegevens niet zichtbaar zijn voor derden.

Meer informatie
Op de website www.nova-software.nl is meer informatie te vinden over ‘De HR Manager’. Onder het tabblad ‘Software’ vindt u de specificaties van het SaaS-model voor kleine bedrijven. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met Christiaan Francoise of Michael van der Pol via het telefoonnummer: 038 – 423 64 62 of per mail: [email protected]