MEER DAN 10.000 ONLINE PERSONEELSDOSSIERS IN ‘DE HR MANAGER’ ASP

Door: Nova Business Software  18-09-2007

De ASP (online) oplossing van Nova Business Software B.V. telt met ingang van 1 september 2007 meer dan 10.000 elektronische personeelsdossiers. Michael van der Pol, hoofd commerciële binnendienst bij Nova Business Software, geeft aan dat er een verschuiving heeft plaatsgevonden in de grote van de organisaties. “Waar wij vorig jaar relatief kleine MKB’ers welkom mochten heten als ASP klant, is het aantal dit jaar explosief gestegen. Vooral organisaties met meer dan 100 medewerkers.

Het feit dat de producten van Nova Business Software betaalbaar zijn en blijven, en de lage éénmalige investering zorgt voor snelle beslissingen. Extra voordeel voor onze klanten is dat onze tarieven per medewerker all inclusive zijn!

What you see is what you get
Naast de moderne functionaliteiten als Employee Selfservice en Manager Selfservice verzorgt Nova Business Software B.V. ook gebruikersopleidingen per functionaliteit. Veel leveranciers van software maken gebruik van consultancy- / opleidingaanvragen en berekenen hier hoge uurtarieven voor. Naast de vele financiële voordelen ervaren gebruikers ‘De HR Manager’ (Lite) van Nova Business Software als zeer gebruiksvriendelijk.

Leaseweb
Nova Business Software heeft met haar ASP oplossing gekozen voor hostingprovider Leaseweb. Dit is een ‘top level’ Internet Service Provider (ISP) die zich richt op de professionele markt. Het specialisme van Leaseweb richt zich op in dedicated en co-located hosting. Daarnaast is zij één van de grootste spelers op de Nederlandse markt en wereldwijd heeft zij een plek in de top 30. Leaseweb heeft op dit moment ruim 7.500 servers in beheer.

Wilt u meer informatie over dit onderwerp? Neemt u dan contact op met Nova Business Software B.V. op 038 423 64 62, of stuur een e-mail naar [email protected]