Pedicure Sietie Kale komt ook bij U thuis

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Jacob Gillesstraat 8 , 8022 SP Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Pedicure Sietie Kale komt ook bij U thuis

Mijn naam is Sietie Kale, eigenaresse van medisch pedicure praktijk Tevreden Voeten in Zwolle. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als pedicure waarvan de laatste 5 jaar ook voor de risicovoeten.

Als medisch pedicure ben ik opgeleid en heb ik kennis van behandelingsmogelijkheden voor complexere voet- en nagelproblematiek. De zogeheten risicovoeten kan ik behandelen. Dit zijn onder andere problemen die ontstaan zijn ten gevolge van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom of verwaarlozing.

Verder heb ik als medisch pedicure uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van orthesiologie, nagelregulatie en –reparatie en anti-druk technieken. Ik werk volgens vastgestelde richtlijnen en weet wanneer de cliënt moet worden doorgestuurd naar de (behandelend) arts.

Ik ben aangesloten bij Provoet, de landelijke brancheorganisatie voor de pedicure en ik sta geregistreerd bij Procert, het Kwaliteits Register voor Pedicures. Deze K.R.P. registratie is een vereiste om risicopatiënten te behandelen. Om mijzelf te blijven ontwikkelen volg ik workshops, lezingen en cursussen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Nail Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pedicure Sietie Kale komt ook bij U thuis in Jacob Gillesstraat 8, Zwolle Overijssel 8022 SP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Voetverzorging diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Voetverzorging per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8022 SP, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3821061]