Psychologenpraktijk In zicht

Afdrukken

Is Psychologenpraktijk In zicht incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Simon van Slingelandtplein 8 , 8022 BH Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Psychologenpraktijk In zicht

1e en 2e lijns geestelijke gezondheidszorg (DBC's).

Werkwijze: samen op zoek gaan naar een 'dynamische focus'. Ofwel eerder opgedane ervaringen zijn van invloed op het huidige functioneren en uw klachten. Door inzicht, het doorvoelen en zonodig verwerken van deze ervaringen kan er minder impact uitgaan van deze bron(nen). Daarnaast zal er aan huidige klachten gewerkt worden aan de hand van nieuwe inzichten en oefeningen in het huidige leven (evidence based methodieken).

Behandeling van ingrijpende gebeurtenissen/trauma's/PTSS, seksueel misbruik/incest (bij mannen en vrouwen), rouwverwerking, angststoornissen, persoonlijke ontwikkeling, laag zelfbeeld, problemen in sociale relaties, arbeidsgerelateerde problematiek (o.a overbelasting, veranderingen in functie, conflicten, etc), studieproblemen.

Cognitieve gedragstherapie, EMDR & Mindfullness.
Behandeling van adolescenten en volwassenen.

Kaart

Nieuws & updates

Gepubliceerd artikel in de preventiekrant 2012 Zwolle

09-05-2012

Instituut voor Psychotrauma      Geconfronteerd worden met een ingrijpende gebeurtenis Ieder mens kan op een dag, geheel onverwacht, geconfronteerd wordenPorftolio

Freelancer van Instituut voor Psychotrauma in Diemen

07-09-2011

  Het instituut Voor Psychotrauma is gespecialiseerd in de behandeling van mensen met PTSS (Post Traumatische Stress Stoornis) en andereIs Psychologenpraktijk In zicht in Simon van Slingelandtplein 8, Zwolle Overijssel 8022 BH uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Persoonlijke Ontwikkeling diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Persoonlijke Ontwikkeling per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8022 BH, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[2494093]