Psychologie & Psychotherapiepraktijk G Koopmans

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Willemskade 19 , 8011 AD Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Psychologie & Psychotherapiepraktijk G Koopmans

De Willemskade is een karakteristiek pand te Zwolle waarin drie psychologen/psychotherapeuten hun eigen praktijk voeren, onderling nauw samenwerken en waarin mensen worden opgeleid in het vak.

U kunt zich bij ons aanmelden voor hulp bij diverse klachten, zoals angsten, somberheid, slapeloosheid, onzekerheid, spanningen of onbegrepen lichamelijke klachten. Tevens kunt u bij ons terecht als u problemen ervaart in het werk, in de omgang met anderen of op het gebied van seksualiteit. Of wanneer u worstelt met gebeurtenissen die horen bij een specifieke levensfase.

Naast individuele hulp kunt u ook bij ons terecht voor relatietherapie.

Maar ook als je jong bent en onzeker over het maken van keuzes met betrekking tot bijvoorbeeld seksualiteit, relaties, of al dan niet uit huis gaan kun je bij ons hulp vragen.

Aarzel niet te bellen als u twijfelt of u wel aan het goede adres bent; we denken graag met u mee waar u de hulp of het advies zou kunnen krijgen die voor u gepast is.

De Willemskade bevindt zich aan de Willemskade 19, vijf minuten lopen vanuit het hartje van de stad en makkelijk bereikbaar met zowel de fiets als de auto (parkeerdek aan de overkant van de straat) of met de bus of trein (het station is vijf minuten lopen).

Kaart

Openingstijden

Ma
24 uur open
Di - Wo, Vr
-
Do
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

01-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Psychologie & Psychotherapiepraktijk G Koopmans in Willemskade 19, Zwolle Overijssel 8011 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8011 AD, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825024]