Ronald McDonald Huis Zwolle

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dokter Hengeveldweg 5 , 8025 AK Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Ronald McDonald Huis Zwolle

Ronald McDonald Huis Zwolle is te vinden op vijf minuten loopafstand van Isala. Het Huis is in februari 2003 in gebruik genomen. Ronald McDonald Huis Zwolle biedt een gastvrij verblijf aan ouders, broertjes en zusjes van zieke kinderen die in Isala zijn opgenomen. Het Ronald McDonald Huis wordt gerund door 94 enthousiaste vrijwilligers en is in bezit van het certificaat Goed Geregeld!

Het Huis is volledig afhankelijk van giften, donaties en ontvangt in het geheel geen subsidie of andere overheidssteun. Sinds 5 augustus 2013 heeft het Ronald McDonald Huis een Huiskamer geopend in Isala bij het Amalia Kindercentrum. In deze huiskamer kunnen ouders, verzorgers en kinderen even tot rust komen voor, tijdens of na een onderzoek van het kind.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

24-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hospitals

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Ronald McDonald Huis Zwolle in Dokter Hengeveldweg 5, Zwolle Overijssel 8025 AK uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Internet diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Internet per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8025 AK, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3819555]