Sandra Schoonheids- en Pedicuresalon

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Giesbeek 1 , 8033 BE Zwolle, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Sandra Schoonheids- en PedicuresalonSalon Sandra is een sfeervolle en professionele salon in Zwolle (wijk AA-landen), waar u in alle rust kunt genieten en ontspannen. De salon staat voor persoonlijke aandacht, kwaliteit, vakkundig en onderbouwd advies en dat voor een betaalbare prijs. Salon Sandra is aangesloten bij branchevereniging De Anbos en Provoet.

U kunt in de salon terecht voor diverse ontspannende en verzorgende behandelingen, zoals gezichtsbehandelingen, pedicure, massages, harsen, epileren, verven. De specialisaties van de salon zijn derma-brasie en permanente make-up. In de salon wordt gewerkt met gerenommeerde producten als Webecos, Dr. Grandel en Laufwunder.

Kijk gerust rond op de website (www.beautysalon-sandra.nl) en bekijk de verschillende mogelijkheden voor een behandeling in schoonheids- en pedicuresalon Sandra.

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Beauty Salon

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Sandra Schoonheids- en Pedicuresalon in Giesbeek 1, Zwolle Overijssel 8033 BE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Pedicure diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Pedicure per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8033 BE, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825473]