Electrisch Ontharen Bij Cyelle - Definitief Ontharen

Door: Schoonheidsinstituut Cyelle  12-12-2008
Trefwoorden: Definitief Ontharen, Permanent Ontharen, Ipl Ontharen

U kunt nu ook voor het electrisch definitief ontharen bij ons terecht!

Haren die te licht of te dun zijn voor behandelingen met het IPL apparaat, kunnen we nu ook door middel van electrisch ontharen aanpakken. Deze methode is al decennia lang zeer effectief gebleken en wordt voor het gelaat ook door de meeste Zorgverzekeraars vergoed.

Onder electrische epilatie verstaan we een behandelmethode, waarbij haren door middel van een electrische stroom verwijderd worden. Via een naaldje in het haarzakje wordt de stroom doorgegeven. De doelstelling van electrische epilatie is nagroei, na verwijdering van de haar, praktisch onmogelijk te maken. Daarbij moet men wel in het oog houden dat dat de afzonderlijke haren niet allemaal in dezelfde groeifase zijn. Het is dus heel goed mogelijk dat een haarkiem in een haarzakje zich aan het ontwikkelen is tot een nieuwe haar, terwijl dit op het moment van de behandeling nog niet zichtbaar is geworden.

Als de klant thuis zelf haartjes gaat verwijderen met pincet of hars, dan is het voor de huidtherapeut onmogelijk op het moment van behandeling te zien welke haren weggehaald zijn.

De geëpileerde haar is dan weliswaar in zijn geheel verwijderd en niet meer zichtbaar, maar de haarkiemen in het haarzakje niet. Daar zal dan ook zeker weer een nieuwe haar groeien. Zelf epileren kan ook het nadeel hebben dat er onderhuids wondjes ontstaan, die soms tot huidproblemen kunnen leiden.
Net als met IPL behandelingen zijn meerdere behandelingen noodzakelijk. Dit is van verschillende factoren afhankelijk.

Trefwoorden: Definitief Ontharen, Electrisch Ontharen, Harsen Schoonheidssalon, Ipl Ontharen, Permanent Ontharen,

Contact Schoonheidsinstituut Cyelle

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share