Nieuwe Huidverbetering Behandeling Bij Cyelle

Nieuwe Huidverbetering Behandeling Bij Cyelle van Schoonheidsinstituut Cyelle

Door: Schoonheidsinstituut Cyelle  02-12-2008
Trefwoorden: Hydrafacial, Anti Aging Behandelingen, Huidverjonging Behandelingen,

Door Nicolet Klaaysen

WEZEP - Daar lig ik dan. Na een warm ontvangst, op de stoel bij schoonheidsinstituut Cyelle in Wezep. “Ben je zenuwachtig?” Vraagt eigenaresse Coby Bette. Moet ik dat zijn dan? Schiet er door mijn hoofd. Ik ben hier vandaag voor een unieke en revolutionaire huidverbetering- en verjongingsbehandeling uit Amerika: De Hydradermabrasie.

Het klinkt heel erg spannend. Gelukkig wordt mij in alle rust uitgelegd wat er gaat gebeuren en eenmaal in die stoel, die ongelooflijk lekker ligt, kom ik eigenlijk ook meteen tot rust..

De Hydradermabrasie-behandeling oftewel de HydraFacial is in Nederland nog erg onbekend maar in Amerika al jarenlang een groot succes. “In 2006 kreeg de Hydrafacial de fel begeerde ‘Best of the Best’ Award,” vertelt Coby Bette (Cyelle - schoonheidssalon omgeving zwolle). “Dit is een award die uitgereikt wordt aan het meest innoverend nieuw systeem binnen de medische en cosmetische wereld.”

Het klinkt veelbelovend, dus we gaan van start. Tijdens de eerste fase van de behandeling wordt mijn huid ‘gepeeld’. Met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verwerken en wegzuigen gaat de specialiste van start.
Tijdens deze behandeling wordt de huid ook direct gehydrateerd. En dat voel je!

Het klinkt allemaal een stuk heftiger dan het is. Het vacuüm zuigen van de huid voelt helemaal niet onprettig. Maar je merkt wel echt dat het wordt gereinigd. Na de eerste fase van de behandeling voelt de huid fris en als herboren aan. Een heerlijk gevoel. Vooral als de specialist vervolgens het serum nog even in de huid wrijft. Een prettige afwisseling van een stevige en zachte behandeling.

De HydraFacial heeft enorm veel mogelijkheden. Als je, zoals ik, één behandeling ondergaat krijgt de huid een enorme boost. Het is flink gereinigd en voelt heerlijk aan. Kies je voor een kuur van meerdere behandelingen, dan zorgt de facial voor een duidelijk zichtbare huidverjonging en huidverbetering met een lang houdend effect. Dit komt voornamelijk door de tweede fase van de behandeling: Tijdens dit onderdeel wordt er een ‘vitamine-cocktail’ op de huid aangebracht.

Doordat de huid net helemaal is gereinigd kan het goed alle huidlagen in trekken. Vooral de grote hoeveelheid vitamine C helpt het huidverjongingsproces. “Vitamine C helpt de aanmaak van collageen te verbeteren,” legt Coby uit. “Deze behandeling zorgt er dus voor dat je lichaam zelf aan het werk gaat om je huid te verbeteren. Het is een geheel natuurlijk product en voelt heerlijk aan.”

Als laatste krijg ik ook nog een speciale lichttherapie. Deze therapie helpt de huid weer rustig te worden en te herstellen zodat het er na de behandeling ook nog eens prachtig uit ziet. Coby: “Daarnaast helpt het ook tegen bijvoorbeeld rode vlekken op de huid en pigmentvlekken.” Als ik na een uurtje weer uit de stoel stap voel ik me heerlijk.

Van huidverjonging kan ik niet spreken, ik ben pas twintig. Maar mijn huid voelt zacht en door en door verzorgd aan. Daarnaast namen ze bij Cyelle alle tijd om mij van andere problemen als gerstenkorrels en mee-eters af te helpen. Absoluut een pluspunt.


Klik hier voor meer informatie over de nieuwe huidverbetering behandeling.

Trefwoorden: Anti Aging Behandelingen, Huidverjonging Behandelingen, Hydradermabrasie, Hydrafacial,

Contact Schoonheidsinstituut Cyelle

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share