Pijnloos en Veilig Definitief Ontharen bij Cyelle

Pijnloos en Veilig Definitief Ontharen bij Cyelle van Schoonheidsinstituut Cyelle

Door: Schoonheidsinstituut Cyelle  02-12-2008
Trefwoorden: Definitief Ontharen, Electrisch Ontharen, Laser Ontharen

Definitief Ontharen

De Optima Plus definitieve ontharingsmethode is een zeer veilige, krachtige manier van definitief ontharen. In ons instituut garanderen wij prima resultaten tegen de meest voordelige tarieven op het gebied van definitief ontharen.

IPL ontharing is de meest snelle, pijnloze en veilige manier voor het definitief ontharen van alle soorten lichaamshaar in vergelijking met andere definitieve ontharingsmethodes. Wij bieden u bovendien aantrekkelijke kortingen!

Bij permanente ontharing worden de haarwortels vernietigd door middel van lichtflitsen. De lichtflits komt via het pigment in de haarwortel en wordt omgezet in warmte. De haarwortel wordt door de warmte vernietigd en op die plaats zal de haar niet meer terugkomen. Haren groeien niet constant; zij groeien in een cyclus. Alleen haren in de groeifase kunnen vernietigd worden. Dit, omdat de haar enkel tijdens de groeifase in direct contact staat met de haarwortel. Eén tot twee maanden later komen de “slapende haren” in de groeifase en wordt de behandeling herhaald. Voor een volledige ontharing zijn gemiddeld 5 tot 10 behandelingen nodig. Dit is sterk afhankelijk van huid- en haartype en ook de hormoonhuishouding speelt hierbij een rol.

Lichtenergie wordt veelvuldig toegepast bij medische en cosmetische behandelingen, waar bewezen is dat deze methoden veilig zijn. Een puls duurt een fractie van een seconde en geeft een licht tintelend gevoel. In extra gevoelige gebieden, zoals de bovenlip, kan het aanvoelen als een vluchtig prikje. Na de behandeling kan de huid korte tijd lichtrood kleuren. De behandeling geeft het beste resultaat indien de huid niet te bruin is. Dus 2 weken voor de behandeling niet in de zon of onder de zonnebank. De haren mogen een maand van tevoren niet meer geharst of geëpileerd worden. Alleen scheren of knippen voor en tijdens de ontharingskuur. Na 4/6/8 weken wordt de volgende behandeling gepland. Kijk op de site van SchoonheidsInstituut Cyelle voor meer informatie over Definitief Ontharen.

Trefwoorden: Definitief Ontharen, Electrisch Ontharen, Laser Ontharen, Ontharen Electrisch, Ontharen Laser, Pijnloos Definitief Ontharen, Pijnloos Ontharen, Veilig Definitief Ontharen, Veilig Ontharen,

Contact Schoonheidsinstituut Cyelle

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share