seed2lead brochure generator , sead2leadmediabank

Door: Seed2Lead B.V  18-11-2011
Trefwoorden: leadgeneratie , dynamische brochure generatie, mediabank , lead distributie

 

Jahzo! zorgt voor structurele verbetering van uw commerciële  resultaten door: 

  • inzet van technologie
  • optimalisatie van marketing en salesinspanningen en processen
  • het creëren van een lerende organisatie

Inzet van technologie

 

Met een door JahZo! ontwikkelde innovatieve , ondersteunen wij uw verkoopapparaat zowel intern als extern. Geautomatiseerde terugkoppeling tussen uw marketing- en salesactiviteiten zorgt voor veel meer effectieve verkooptijd en een hoger rendement. De mogelijkheid voor het online genereren van persoonlijke vraaggestuurde . Uw dealers en wederverkopers, waar ook ter wereld, beschikken altijd en overal over de meest actuele communicatiemiddelen, afgestemd op de behoeftes van de potentiële klant.

 Optimalisatie van marketing- en salesinspanningen en processen

Verkoop en marketing werken vaak niet optimaal samen. Dit is voor de klant of prospect onbegrijpelijk. Wij hebben methodes/workshops en de ervaring uit de praktijk om uw commerciële   organisatie te verbeteren. Marketinginvesteringen zijn niet zinvol als geen goede opvolging wordt gerealiseerd en terugkoppeling wordt gegeven. Wij slaan de brug door inzet van methodes en technologie.


Het creëren van een lerende organisatie

Uw verkoopproces is uw klant zijn inkoopproces! Welke informatiegebruikt u in welke fase van het verkoopproces? Onze technologie stelt uw commerciële  organisatie in staat te analyseren welke op welk moment in uw verkoopproces optimaal werkt. Door deze analyses te doen kunt u uw marketingboodschappen en salesinformatie optimaliseren

Trefwoorden: leadgeneratie , dynamische brochure generatie, mediabank , lead distributie