VERKOOPCOACH

VERKOOPCOACH van Silva Style Interieuradviesbureau&verkoopstyling

Door: Silva Style Interieuradviesbureau&verkoopstyling  02-06-2011
Trefwoorden: interieurstylist zwolle, makelaarsland, stylist, advies die je past, verkoop woning, aankoop woning,, interieurstylist, makelaar zwolle, verkoopcoach overijssel, interieuradvies zwolle,

    

"VERKOOPCOACH"

Een nieuw en onderscheidend vakgebied rondom de verkoop van huizen.

Gemak en service:
Als zelfstandig Verkoopcoach werk ik in opdracht van verkopers die geen mogelijkheid hebben om zelf actief te zijn bij de verkoop. Een van mijn diensten is het optimaal presenteren van uw woning. Hiermee wordt de kans op een succesvolle verkoop aanzienlijk groter. Ik bied mijn diensten aan naast moderne makelaarsformules zoals Makelaarsland. Deze succesformule is erop gebaseerd dat een verkoper zelf foto’s, tekst en rondleidingen verzorgt. Met de komst van “De Verkoopcoach” is er nu de mogelijkheid om ook die werkzaamheden uit te besteden.

Optimale aandacht en lagere kosten:
Door de combinatie Verkoopcoach en Makelaarsland profiteert de verkoper van flink lagere kosten dan bij een reguliere makelaar en van specialisme op elk vakgebied. Hierdoor kan een verkoper vertrouwen op een optimale presentatie met oog voor detail en onderscheidende bezichtigingen met aandacht voor de kandidaat-koper.

De presentatiedienst:
‘Een mooi gestyled huis met een goede presentatie verkoopt sneller en tegen een betere prijs.’

Vanuit mijn stylingachtergrond ben ik gespecialiseerd in het presenteren van huizen. Daarom ga ik u adviseren over het “verkoop” klaarmaken en verzorg de styling, fotografie alsmede de aanbiedingstekst. Daarnaast maak ik fraaie brochures inclusief overzichtelijke 2d-plattegronden. Zo komt uw huis optimaal onder de aandacht van potentiële kopers.

De bezichtigingsservice:
‘Prettige bezichtigingen met ‘echte’ aandacht.’

Tijdens de rondleidingen zal ik de nadruk leggen op factoren als de omgeving, buurtbewoners en de indelingsmogelijkheden/inrichting van de woning. Juist omdat “De Verkoopcoach” zich niet begeeft op het gebied van makelaardijgerelateerde zaken zoals onderhandelingen en juridische aangelegenheden ontstaat er een huiselijke sfeer en een prettige rondleiding. En dat laatste bevordert het uiteindelijke verkoopsucces.

Trefwoorden: interieurstylist zwolle, makelaarsland, stylist, advies die je past, verkoop woning, aankoop woning,, interieurstylist, makelaar zwolle, verkoopcoach overijssel, interieuradvies zwolle,

Contact Silva Style Interieuradviesbureau&verkoopstyling

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share