Reunie Sint Andreas School Hattem

Reunie Sint Andreas School Hattem van Sint Andreas School

Door: Sint Andreas School  12-06-2009
Trefwoorden: Feest, School, Katholiek

Sint Andreasschool, 50 jaar Springlevend!!

Hattem – Volgend jaar, in 2010, bestaat de Sint Andreasschool in Hattem 50 jaar. De Sint Andreasschool is in 1960 van start gegaan in de tijdelijke locatie op het Tinneplein. Al snel hierna kon het nieuwe schoolgebouw aan de Spoorstraat worden betrokken. Het 50-jarig bestaan vormt een mooie aanleiding om een reünie te houden.

De reünie wordt georganiseerd in en rond het schoolgebouw van de Sint Andreasschool aan de Spoorstraat te Hattem en zal plaatsvinden op zaterdag 29 mei 2010 (de locatie en datum zijn nog onder voorbehoud maar reserveer de datum alvast in uw agenda). Het belooft een gezellig weerzien te worden voor oud-leerlingen, oud-leerkrachten en overige betrokkenen. Er zal ruim gelegenheid zijn om onder het genot van een drankje bij te praten over de successen van de Kweekkikkers, de strafbankjes en de favoriete leerkrachten. Aan het eind van de middag zal de reünie worden opgeluisterd door een buffet en de zon zal weer als vanouds in de sloot schijnen.

Om zoveel mogelijk mensen uit te kunnen nodigen is het organisatiecomité op zoek naar contactgegevens van oud-leerlingen, oud-leerkrachten en van de leden van het schoolbestuur van de afgelopen 50 jaar. Op dit moment volstaat het om uw belangstelling kenbaar te maken door een e-mailtje te sturen naar [email protected] Na ontvangst van uw e-mail zult u vervolgens een bestandje ontvangen waarin u uw contactgegevens kunt vermelden. Mensen die geen e-mail kunnen versturen kunnen zich melden bij Theo Wessel (038-4446735 / 06-22207617).

Trefwoorden: 50jaar, Feest, Gezocht, Katholiek, Reunie, School, Springlevend,

Contact Sint Andreas School

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share