Strafrechtadvocaten Wolting & Van Faassen

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Burgemeester Roelenweg 14 A , 8021 EV Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Strafrechtadvocaten Wolting & Van Faassen

Wolting & Van Faassen Strafrechtadvocaten is een in Zwolle gevestigd advocatenkantoor dat volledig gespecialiseerd is in het strafrecht. Voor een betrokken strafrechtadvocaat bent u bij ons daarom aan het juiste adres.

Onze ervaren advocaten zijn steeds op de hoogte van de laatste juridische ontwikkelingen op het gebied van het strafrecht. U kunt daarom rekenen op hoogwaardige rechtsbijstand in uw strafzaak.

Bent u volgens de politie verdachte of misschien al aangehouden? Hebt u van justitie een dagvaarding ontvangen om op een zitting van de rechtbank te verschijnen? Hebt u een transactievoorstel of strafbeschikking van het openbaar ministerie gekregen?

Wolting & Van Faassen verlenen rechtshulp in elke soort strafrechtelijke procedure en door heel Nederland. Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor om u zo snel mogelijk van een deskundige advocaat te voorzien.

Openingstijden

Ma - Zo
-

Featured Message

Altijd gratis intakegesprek

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Lawyers

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwolle Overijssel

Is Strafrechtadvocaten Wolting & Van Faassen in Burgemeester Roelenweg 14 A, Zwolle Overijssel 8021 EV uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8021 EV, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3826584]