TradingPortal.eu is in de lucht

TradingPortal.eu is in de lucht van Tradingportal

Door: Tradingportal  14-12-2006
Trefwoorden: Bouw, Transport, Website

De nieuwe Europese website voor het (ver)handelen van graaf - en bouwmachines is een feit. TradingPortal.eu biedt de klant de mogelijkheid zeer voordelig machines aan te bieden binnen een reeks van rubrieken en categorieën. Op eenvoudige manier kan er gezocht worden naar machines en onderdelen daarvan.

De geïnteresseerden kunnen vervolgens na het vinden van de juiste machine, eenvoudig contact opnemen om eventueel een deal te sluiten.

De website richt zich vooral op het vereenvoudigen van de handel tussen de verschillende partijen. Hierbij spelen de kosten voor het adverteren ook een belangrijke rol. Doordat concurrenten vaak hoge prijzen vragen voor de advertenties, heeft TradingPortal.eu juist gekozen voor lage advertentieprijzen.

Wilt u meer informatie over deze website, gaat u dan naar www.tradingportal.eu

Trefwoorden: Aanbieden Machine, Bouw, Bouw Website, Graafmachine, Graafmachines, Handelsportaal, Machine, Machines, Marktplaats, Marktplaats Machines, Online, Online Machine, Transport, Transportmateriaal, Transportmaterieel, Verkoop Machine, Verkoop Machines, Website,

Contact Tradingportal

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share