Turck BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Ruiterlaan 7 , 8019 BN Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Turck BV

TURCK is een toonaangevende fabrikant op het gebied van industriële automatisering. Met ruim 4000 werknemers in 28 landen, evenals verkoop partners in 60 andere landen zijn onze specialisten altijd dichtbij. Door onze state-of-the-art ontwikkeling- en productiebedrijven in Duitsland, Zwitserland, de Verenigde Staten, Mexico en China kunnen we snel en flexibel reageren op de eisen van de lokale markten.

Detecteren, verbinden, communiceren en identificeren – daarin voelen wij ons als specialist thuis. Onze oplossingen verhogen de beschikbaarheid en efficiëntie van uw systemen. U krijgt de beste oplossingen voor uw automatiseringsvraagstukken. Dit is mogelijk dankzij de specifieke industriekennis die we hebben opgedaan in nauwe samenwerking met onze klanten en door voortdurende doorontwikkeling van elektronica en productietechnieken.

Met bijna 50 jaar ervaring en uitgebreide kennis, steunen wij u in elke fase van een project, van een eerste analyse tot op maat gemaakte oplossingen en ingebruikname van uw applicatie. Met de uitstekende kwaliteit van onze producten, de wereldwijde steun van onze specialisten en onze snelle leveringsservice behaalt u met uw systemen altijd de hoogst mogelijke capaciteit!

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-10-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Wiring & Cabling Supplies & Services

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Turck BV in Ruiterlaan 7, Zwolle Overijssel 8019 BN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8019 BN, Nederland

 • Chicare

  Domela Nieuwenhuisware 40 Zwolle Overijssel 8014 TR

 • Radio Centrum

  Nieuwstraat 100 Zwolle Overijssel 8011 TS

 • R. Arojan

  Schubertstraat 3 Zwolle Overijssel 8031 ZC

 • Dixons

  Nieuwstraat 51 Zwolle Overijssel 8011 TM

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3825108]