Ultrasoon reiniging

Ultrasoon reiniging van Ultra Center Europe

Door: Ultra Center Europe  19-01-2013
Trefwoorden: Ultrasoon Reinigen, Ultrasoonbaden, Ultrasone Reiniging

Werking van een ultrasoon reiniger
Aan het te reinigen voorwerp vormen zich in het vloeistof door de Ultrasoon geluid gevormde kleine luchtbelletjes. Deze belletjes imploderen. Door de zuiging die zo ontstaat, wordt het vuil voorzichtig van het item losgemaakt. Zo kunnen oppervlakken en moeilijk toegankelijke plaatsen eenvoudig, grondig en snel gereinigd worden. De reiniging frequentie ligt hiervoor meestal tussen de 28.000 tot 45.000 kHz.

Voordelen van ultrasoon reiniging
De voordelen van ultrasoon reiniging zijn vooral de snelheid en de nauwkeurigheid. De snelheid zorg voor een kostenbesparing. De ultrasoon reiniging is nauwkeuriger omdat het materiaal ook op plaatsen die niet of lastig handmatig te reinigen zijn schoon word (geborsteld) door de belletjes in de ultrasoon vloeistof.

Welk ultrasoon reiniger is een goede keuze?
Ultra Center Europe heeft de 3 liter ultrasoon reinigers van bijna alle merken getest. Uit deze test is gebleken dat de Generalsonic ultrasoon reinigers de beste prijs / kwaliteit verhouding heeft. Na de keuze van het merk bepaald het grootste te reinigen object (dus de afmeting van het object) welke reiniger u dient te kiezen. Houd er rekening mee dat een ultrasoontank voor 2/3 gevuld dient te worden met ultrasoonvloeistof. Het grootste te reinigen item dient in de korf te passen. Let daarom op de afmetingen van de korf. Zorg dat het object ruim in de korf past.

Ultra Center Europe
Ultra Center Europe is de grootste online aanbieder van ultrasoon reinigers in de BENELUX. In onze webshop vindt u veel informatie over verschillende merken ultrasone reinigers. Wij verkopen machines van topmerken zoals Sonorex, GeneralSonic, Eumax en Elmasonic. Tevens verkopen wij ultrasoon concentraten van het met Tickopur en Stammopur. Bekijk ons assortiment via de Ultra Center Europe webshop.

Deze informatie wordt u aangeboden door Ultra Center Europe. Bezoek voor meer informatie onze website. Wij nodigen u tevens uit een bezoek te brengen aan onze ultrasoonshop met een ruim assortiment ultrasoon reinigers en ultrasoon vloeistoffen.

Trefwoorden: Tickopur Rw77, Ultrasone Apparatuur, Ultrasone Reinigen, Ultrasone Reiniger, Ultrasone Reinigers, Ultrasone Reiniging, Ultrasonic Cleaner, Ultrasoon Apparaten, Ultrasoon Apparatuur, Ultrasoon Reinigen, Ultrasoon Reiniger, Ultrasoon Reinigers, Ultrasoon Reiniging, ultrasoonbad, Ultrasoonbaden, Ultrasoonreiniger, Ultrasoonreinigers,