coaching en training rondom inspiratie

Door: Wat bezielt je?  14-04-2011
Trefwoorden: Coaching, Training, Persoonlijke Ontwikkeling

In de coachingstrajecten van Wat bezielt je? staat inspiratie centraal. Onze specialiteit is het ontdekken van de levensmissie: waar gaat het iemand echt om in zijn leven? Het bewustworden van de eigen levensmissie helpt om vanuit passie en kracht aan de slag te gaan met de specifieke vragen voor het coachingstraject. Dit biedt een goede basis voor blijvende veranderingen in plaats van snelle oplossingen. Daarbij gebruiken we speelse werkvormen die niet alleen het hoofd, maar ook het hart en de intuïtie aanspreken. 

 

Naast individuele coaching bieden we ook workshops en trajecten op maat aan voor teamontwikkeling. Als partner in inspiratie begeleiden we teams om de stap te zetten van persoonlijke inspiratie naar een inspirerende teammissie. In interactieve workshops met speelse werkvormen worden alle teamleden bij het proces betrokken. Thema's voor workshops zijn: inspiratie, zelfsturing en verbinding. 

 

Trefwoorden: Coaching, Personal Coaching, Persoonlijke Ontwikkeling, Teambuilding, Teamtrainingen, Training, Zelfsturing