Waterschap Drents Overijsselse Delta

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Dokter van Thienenweg 1 , 8025 AL Zwolle, Overijssel

E-mail - Geen ingevoerd

Over Waterschap Drents Overijsselse Delta

Water is van levensbelang. Het Waterschap Groot Salland zorgt daarom in West-Overijssel voor voldoende oppervlaktewater van goede kwaliteit, beschermt het gebied tegen hoogwater en wateroverlast en houdt binnen zijn beheersgebied de Vecht bevaarbaar. Het waterschap werkt aan een duurzaam beheer van het watersysteem en de hiermee verweven waterketen. Daarbij streeft het waterschap naar doelmatig werken en naar de maatschappelijk laagste kosten. Het Waterschap Groot Salland manifesteert zich als betrouwbare waterautoriteit en partner in samenwerking.

Onze hoofdtaken zijn opgedeeld in thema's. Deze thema's zijn: veilige dijken, ruimte voor water, schoon water en genieten van water.

Op onze website vindt u informatie en nieuws met betrekking tot onze taken. Ook voor leerlingen van basisscholen is er informatie te vinden. Via ons e-loket kunt u folders en brochures aanvragen, een klacht indienen of de nieuwe besluiten bekijken met betrekking tot waterbeheer.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

30-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Government

Deze lijst wordt verzorgd door:

Andere diensten in de buurt van Zwolle Overijssel

Is Waterschap Drents Overijsselse Delta in Dokter van Thienenweg 1, Zwolle Overijssel 8025 AL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Government diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Government per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8025 AL, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3818781]