Nieuw: Wijzonol Eco Top Satin & Gloss. Efficiënte en duurzame aflak voor de timmerindustrie

Door: Wijzonol Bouwverven  07-06-2006
Trefwoorden: Bouw, Verven, Bouwverven

Nieuw: Wijzonol Eco Top Satin & Gloss
Efficiënte en duurzame aflak voor de timmerindustrie


Zwolle, 6 juni 2006 - Na de succesvolle introductie van een gecombineerde grond- en voorlak voor de timmerindustrie begin dit jaar, komt Wijzonol nu met een kwalitatief hoogwaardige aflak voor industriële verwerking. Het product wordt op de markt gebracht onder de naam Wijzonol Eco Top en is bestemd voor de innovatieve timmerfabrikant, die naast het standaard halffabrikaat ook voor- en/of afgelakte producten wil leveren.

Wijzonol Eco Top is ontwikkeld vanuit de bekende Wijzonol Acryl Dekkend IT Topcoat; een halfglanzende aflak voor industrieel gebruik, die in de afgelopen tien jaar veelvuldig in de praktijk is toegepast. Vanuit deze ervaring is de vernieuwde Wijzonol Eco Top op basis van selfcrosslinking core-shell technologie tot stand gekomen. Deze waterverdunbare aflak is verkrijgbaar in twee glansvarianten (zijdeglans en glans) en alle denkbare kleuren en is zowel geschikt voor buiten- als binnengeveltimmerwerk. De lak is sneldrogend, heeft een prima dekking en een prachtige vloei voor een perfect strak resultaat. De buitenduurzaamheid is met een levensduur van ca. 6 jaar opvallend goed.

Wijzonol Eco Top wordt met de airmix of airless spuit aangebracht. Handmatig, elektrostatisch of in een lakstraat: het is allemaal mogelijk. Bijkomend voordeel: de lak kan ook als voorlak worden gebruikt. In combinatie met de eerder geïntroduceerde Wijzonol Eco Primer S, kan de timmerindustrie dankzij de nieuwe Wijzonol Eco Top binnen alle marktconcepten uit de voeten: van halffabrikaat met grondlak, via voorlak tot compleet afgelakt product.

Trefwoorden: Bouw, Bouwverven, Verven

Contact Wijzonol Bouwverven

Website - Geen ingevoerd

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share