Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Zwartewaterallee 25 B , 8032 DZ Zwolle, Overijssel

E-mail

Over Zonnehuisgroep IJssel-Vecht

Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt waardige zorg voor mensen die door ouderdom of anderszins de regie hebben verloren. Dit doen we vanuit betrokkenheid en het principe dat elk mens uniek is.

Ontdek wie we vandaag de dag zijn. En wat we u bieden. We luisteren graag zodat we aan uw wensen kunnen voldoen. Het gedachtegoed van Vereniging Het Zonnehuis en de Zonnehuis Groep, landelijk actief, spreekt daarbij ook voor ons. Er samen toe doen.

De stichting Christelijke Zonnehuisgroep IJssel-Vecht heeft als ambitie om hoogwaardige zorg en welzijn te bieden aan kwetsbare mensen, in Zwolle, in Ommen, in de regio IJssel-Vecht. Dagelijks zetten medewerkers en vrijwilligers zich in voor waardevolle zorg, een optimale behandeling en het welzijn van cliënten. Met aandacht en met toewijding.

WAAR WIJ VOOR GAAN! (Visie)
Wij geloven dat de mens in iedere levensfase waardevol is en willen dit blijvend actief ondersteunen.
Dit doen wij door het bieden van zorg, waarbij iedereen zich thuis voelt en tot zijn recht komt als uniek persoon op onze locaties met een eigen gezicht.
Vanuit dit vertrekpunt doen wij de dingen zoals wij ze doen.

WAAR WIJ VOOR STAAN! (Missie)
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht biedt zorg, welzijn en behandeling aan kwetsbare medemensen met een indicatie voor V&V zorg. Vanuit onze christelijke grondslag is het de intentie en ambitie om vanuit de identiteit van de cliënt kwaliteit van zorg te bieden. Cliënten komen tot hun recht en worden erkend in hun uniciteit.
Vanuit het kwaliteitskader en financieel kader zijn onze belangrijkste stakeholders, te weten de cliëntenraden en het zorgkantoor, actief betrokken bij onze activiteiten en ondersteunen zij het principe dat Zonnehuisgroep IJssel-Vecht denkt vanuit mogelijkheden.

Motto
Zonnehuisgroep IJssel-Vecht: waar je er als mens toe doet...

Thuiszorg maaltijdservice ouderenzorg ouderen-activiteiten activiteiten voor wijkbewoners

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-07-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/zgijv

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Zonnehuisgroep IJssel-Vecht in Zwartewaterallee 25 B, Zwolle Overijssel 8032 DZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Restaurant diensten in Zwolle Overijssel beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Zwolle Restaurant per locatie, trefwoord of service-opties.

Meer bedrijven in Zwolle Overijssel, 8032 DZ, Nederland

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822627]