Zoranet InstoreConnect slim PINproduct van 2007

Door: Zoranet Connectivity Services  26-03-2007

De Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen onderzocht talloze beschikbare PINproducten en verkoos Zoranet InstoreConnect tot één van de meest complete en gebruikersvriendelijke oplossingen voor PINNEN over ADSL. De onderscheiding werd op 26 maart in Utrecht tijdens een indrukwekkende ceremonie uitgereikt. De Stichting hoopt dat producten als Zoranet InstoreConnect het voor winkeliers en horecagelegenheden makkelijker en laagdrempeliger maken om PINNEN aan hun klanten aan te bieden en verwacht een forse uitbreiding van het aantal betaalautomaten in het land.

InstoreConnect werd bekroond omdat het een goedkope en complete oplossing is, die Zoranet tot aan de kassa installeert. Operationeel Directeur Roy van Veen: “InstoreConnect is als totaaloplossing in overleg met retailers in twee jaar ontwikkeld en we hebben daarbij heel goed naar winkeliers en uitbaters geluisterd. Deze erkenning bewijst dat het een juiste aanpak was.”

Van Veen verwacht dat winkeliers massaal voor InstoreConnect zullen kiezen, omdat ze fors kunnen besparen op hun PINkosten ten opzichte van gangbare oplossingen: “Een winkelier die bijvoorbeeld per maand 600 PIN transacties verwerkt, is met Zoranet al gauw enkele tientjes goedkoper uit. Een voordeel dat kan oplopen tot 100 euro per maand indien InstoreConnect wordt gecombineerd met Zoranet telefonie.” Bovendien beloont de Stichting Bevorderen Efficiënt Betalen de eerste 10.000 ondernemers die kiezen voor zo’n modern totaalpakket met een eenmalige subsidie Van Euro 100,-. Ondernemers kunnen daarvoor vanaf vandaag bij Zoranet terecht.

Zoranet InstoreConnect is per direct leverbaar en verkrijgbaar vanaf Euro 25,- per maand, exclusief btw. Informeer naar de voorwaarden en mogelijkheden!

Meer informatie:
http://www.zoranet.nl/nieuws/zoranet_instoreconnect_slimste_pinproduct_van_2007_29
http://www.zoranet.nl
http://www.zoranet.nl/instoreconnect_333
http://www.zoranet.nl/instoreconnect_starter_436


Contact Zoranet Connectivity Services

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share