Zoranet maakt inbraakalarm goedkoper

Door: Zoranet Connectivity Services  07-03-2008

Certificatie-instituut voor veiligheid en beveiliging (NCP) heeft Zoranet geregistreerd als aanbieder van een All-IP netwerk dat gelijkwaardig is aan AL1 en AL2. Het NCP geeft hiermee aan, dat de Quality of Service in het Zoranet netwerk in up- en downstreamrichting aan bestaande regelgeving en prestatie-eisen ten behoeve van alarmdoormeldingen voldoet. Zoranet kan hierdoor in heel Nederland op basis van ADSL, glasvezel of een draadloze techniek alarmdoormeldingen verwerken, waarmee voor aangesloten organisaties serieuze kostenbesparingen worden gerealiseerd.

Voor Zoranet betekent de registratie een logische uitbreiding van bestaande producten voor de zakelijke markt. Directeur Roy van Veen hierover: “Winkels en winkelketens besparen met Zoranet InstoreConnect nu tot 70% op hun maandelijkse onkosten voor internet, telefonie en PIN, maar moesten voor alarmmeldingen nog altijd een los telefoonabonnement afsluiten. Dat is nu niet meer nodig, waardoor de besparing per filiaal nog met ruim 10 euro per maand toeneemt. Uiteindelijk gaan we daar als consument allemaal beter van worden.”

Het NCP beoordeelde de kwaliteit van het Zoranet netwerk aan de hand van een onderzoeksrapport voorkomend uit een audit van TNO Informatie en Communicatie. Dit onderzoek had betrekking op betrouwbaarheid, veiligheid, snelheid en beschikbaarheid.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Noot, niet voor publicatie

Meer informatie:
Zoranet, Roy van Veen: 038 455 95 60
www.zoranet.nl
info@zoranet.nl


Contact Zoranet Connectivity Services

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share