Zoranet maakt pinnen en chipknip goedkoper

Door: Zoranet Connectivity Services  06-01-2007

Zoranet bevoegd leverancier PIN en Chipknip diensten over breedband

Zoranet is door Currence gecertificeerd voor levering van PIN en Chipknip betaaldiensten over breedband. Dit betekent dat het netwerk en procedures in orde bevonden zijn voor het afwikkelen van financiële transacties over DSL. Zoranet is de eerste organisatie die geheel voldoet aan de regelgeving die per 2007 van kracht is. Met de certificering op zak maakt Zoranet betaaldiensten goedkoper: winkeliers verzenden voortaan voor een vast bedrag per maand al hun PIN, Chipknip en creditcard betalingen naar Interpay.

InstoreConnect: ook prijstechnische interessante oplossing
Breedband betaaldiensten zijn onderdeel van Zoranet InstoreConnect, een oplossing speciaal ontwikkeld voor verkooppunten. InstoreConnect combineert betalen, bellen (VoIP), alarmdiensten, veilig internet en spam/virusvrij e-mail voor winkeliers en winkelketens tot een volledig beheerde dienst op basis van ADSL. Ook objectbeveiliging met camera's, temperatuurbewaking en narrowcasting behoort tot de mogelijkheden. Deze prijstechnisch interessante oplossing wordt op dit moment geïnstalleerd bij ruim 150 winkels van Bakker Bart.

Intensief proces

Aan de certificering door Currence, producteigenaar betaalproducten PIN en Chipknip, ging een intensief proces van beoordelingen vooraf. Aansluitend voerde TNO een reeks technische controles en praktijktests uit. De succesvolle afronding is voor Zoranet een bekroning op twee jaar ontwikkelwerk. Over Zoranet

Zoranet is de snelgroeiende en innovatieve netwerkspecialist die zakelijke gebruikers beter laat samenwerken. Op basis van DSL, UMTS/HSDPA en glasvezel integreren we diverse vestigingen, thuiswerkers en mobiele gebruikers tot privé netwerken. In deze end-to-end beheerde oplossing combineren we gebruikersvriendelijkheid met veiligheid. Niet voor niets is Zoranet dé partner voor mening veeleisende organisatie van klein tot groot.

Zoranet werkt 24 uur per dag.


Contact Zoranet Connectivity Services

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share