Paintballplus

Afdrukken

Is Paintballplus incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Chromiumweg 119 , 3812 NM Amersfoort,

E-mail

Over Paintballplus

PPaintball Plus, de paintballaanbieder met vele extra’s! Paintball Plus heeft zijn basiskamp opgeslagen bij Dutch Ballooning in Amersfoort, hiervandaan organiseren wij spannende en enerverende Paintballuitjes voor iedereen die een ochtend, middag of avond beleving zoekt. Bij Paintball Plus geloven we dat je voor een ultieme spelbeleving helemaal moet opgaan in het spel, en laat dat nou net onze specialiteit zijn. Ons basiskamp ligt heerlijk centraal in het midden van het land en is goed bereikbaar met openbaar vervoer en de auto. U kunt bij ons terecht voor uw vrijgezellenfeest, teambuilding of bedrijfsuitje. Uiteraard maken wij het programma geheel op maat voor u Naast standaard Paintball bieden we ook diverse andere activiteiten. Kijk maar eens op onze site www.xladventure.nl Wat biedt Paintball Plus je in een notendop: • Spannende missies met topkwaliteit materialen. • Ervaren Marshalls die je begeleiden. • Hoge veiligheidsnormen Hebben we je interesse gewekt om eens bij ons te komen schieten, neem dan contact met ons op, om de Paintball Plus ervaring te beleven

Is Paintballplus in Chromiumweg 119, Amersfoort 3812 NM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3735249]