Paramedisch Centrum De Lange West Mensendieck

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Lange West 8 A , 9201 CD Drachten, Fryslân

E-mail

Over Paramedisch Centrum De Lange West Mensendieck

Ons uitgangspunt is: Ieder mens is anders. De behandelingen zijn persoonlijk en op uw situatie gericht. U behoort ruimte en aandacht te krijgen voor uw klacht. De behandelingen zijn daarom één op één. Hierdoor kunnen we samen goed kijken naar de klacht.

Uw Oefentherapeut Bart Jan
Na het afronden van de hbo-studie Oefentherapie Mensendieck ben ik in verschillende praktijken werkzaam geweest. In 2009 ben ik praktijkhouder geworden van de mooie praktijk De Lange West. Ik heb mij gespecialiseerd in de rug- en hoofdpijnklachten. Ook kunt u bij mij terecht als u last heeft van andere aandoeningen zoals chronische pijnen en reumatische beelden.

Een oefentherapeut is een soort fysiotherapeut, maar dan anders. De oefentherapeut maakt u bewust van uw houding en manier van bewegen in relatie tot uw klachten. Ook krijgt u inzicht in de reactie van uw lichaam op pijn, (over)belasting en spanningen. U leert hoe uzelf met uw klachten om kunt gaan en kunt voorkomen dat de klachten terugkeren. Doordat u de balans weet van spanning en ontspanning, komt uw lichaam weer in goede conditie!

Openingstijden

Ma - Di, Do - Vr, Zo
-
Wo
-
Za
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Paramedisch Centrum De Lange West Mensendieck in De Lange West 8 A, Drachten Fryslân 9201 CD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Drachten Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Drachten Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827445]