Parodontologie Praktijk Friesland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Bredyk 1 B , 9084 AG Goutum, Fryslân

E-mail

Over Parodontologie Praktijk Friesland

Parodontologie Praktijk Friesland (PPF) is een tandheelkundige (verwijs)praktijk voor Parodontologie (tandvleesproblemen/tandvleesontstekingen) en Implantologie. Onze praktijk is opgericht in 1995 en is gevestigd aan de Brédyk 1-B te Goutum/Leeuwarden. (Naast Mc Donalds Goutum).

Onze praktijk legt zich toe op de behandeling van (ernstige) parodontale problemen. Dit houdt in, het behandelen van ontstoken tandvlees, tandvlees recessies (teruggetrokken tandvlees), tandvleescorrecties en kroonverlengingen. Tandvleesontstekingen kunnen uiteindelijk leiden tot verlies van tanden, kiezen en eventuele aanwezige tandimplantaten. Daarnaast is onbehandeld, ongezond of ontstoken tandvlees een bron van bacteriën, die ook kunnen zorgen voor infecties elders in het lichaam.

Naast Parodontologie legt onze praktijk zich ook toe op tandheelkundige implantologie. Wanneer tand(en) en/of kies(zen) verloren zijn gegaan kunnen implantaten een oplossing zijn. Een implantaat is een kunstwortel die in het kaakbot geschroefd worden en de functie overneemt van een natuurlijke wortel. Op deze manier wordt een solide basis gevormd voor een kroon, brug of overkappingsprothese.

Verwijzing voor parodontologie is hoofdzakelijk op aanwijs van de (eigen) tandarts, mondhygiënist of (medisch) specialist. Ten aanzien van implantologie is onze praktijk een onafhankelijke praktijk, waarbij geen verwijzing noodzakelijk is.

Behandelingen binnen onze praktijk worden met de grootste zorg uitgevoerd. De specialisten binnen onze praktijk zijn dan ook zowel NVvP als NVOI erkend specialist. Erkenningen die onze kwaliteit onderstrepen. Ook de mondhygiënisten binnen onze praktijk zijn aanvullend opgeleid.

Als praktijk streven wij naar topkwaliteit en een uitmuntende gezondheidszorg ten aanzien van uw gebit.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Oral Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Parodontologie Praktijk Friesland in Bredyk 1 B, Goutum Fryslân 9084 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Volwassenen diensten in Goutum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Goutum Volwassenen per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827283]