Pastell

Afdrukken

Is Pastell incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Pastell

Heerlijk eerlijk eten, met liefde en passie bereid. Eens een keertje zin om iets andes uit te proberen, andere lekkernijen maken en samen met anderen ervan smullen?
Of zelf jam's en curds of bonbons, maken of een heel diner bereiden, wij creëren samen een lekkere verwennerij. Wij staan ook voor u klaar als het om u festiviteit gaat. Graag stellen wij samen met u en voor uw gezelschap en uw feest heerlijke buffeten en heerlijkheden samen. Al meer dan vijftien jaar werken wij met veel plezier, enthousiasme en liefde voor ons vak als cateraar, beleef het zelf. Homemade, gezelligheid, een babbeltje, maar ook voor ideeën. Met een kopje koffie of thee erbij, lekker struinen door recepten en vooral veel proeven, dat is ons credo

Is Pastell uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3724034]