Patrick Schmidt

Afdrukken

Is Patrick Schmidt incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prinses Beatrixlaan 124 , 5684 GM Best,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Patrick Schmidt

Juli 2015 kwam ik op het idee om een coverband te vormen van de Scott Bradley's Postmodern Jukebox. The Dutch Postmodern Jukebox In de huidige markt van muziek entertainment word er veel gevraagd naar deze stijl, en die wil ik graag aanbieden aan de opdrachtgevers. Het concept is als volgt. De opdrachtgever kan vanaf 2 muzikanten (Zangeres & Sax) kiezen hoeveel muzikanten deze wil toevoegen, voor elk budget een passende bandbezetting! Mannen in strakke pakken, oude stijl, de zangeres (en zangeressen) mooi in stijl, de juiste setting en heerlijke klanken van moderne muziek in een ander jasje. Voor boekingen kunt u contact met mij opnemen. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan logo's, website informatie en presentatie.. maar boeken kan natuurlijk al ! Kijk op: www.postmodernjukebox.nl Een voorbeeld van de originele Scott Bradley's Postmodern Jukebox

Is Patrick Schmidt in Prinses Beatrixlaan 124, Best 5684 GM uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3714584]