Pec Zwolle

Afdrukken

Is Pec Zwolle incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Stadionplein 1 , 8025 CP Zwolle,

E-mail

Over Pec Zwolle

Het IJsseldelta stadion is de thuishaven van zowel het mannen- als het vrouwenelftal van PEC Zwolle. Dit multifunctionele stadion biedt plaats aan 12.500 supporters en is via de A28 afslag Zwolle-Noord goed bereikbaar. De tribunes in het IJsseldelta stadion zijn vernoemd naar oud-spelers Henk Timmer, Fred Patrick, Klaas Drost en voormalig voorzitter Marten Eibrink.
Op 9 maart 2007 werd de eerste paal van het IJsseldelta stadion geslagen door onder meer Henk Jan Meijer, burgemeester van de stad Zwolle. Ruim twee jaar later, op zaterdag 29 augustus 2009, is het stadioncomplex op feestelijke wijze geopend. In eerste instantie was er in het Zwolse stadion plaats voor 10.000 supporters. De afgelopen seizoenen is de capaciteit met 2.500 plaatsen verhoogd. Zo is onder meer de hoofdtribune (Henk Timmer tribune) naar beneden toe uitgebouwd en is het stavak op de noordtribune (Marten Eibrink tribune) in samenspraak met de Supportersclub vergroot.
Naast de sportieve mogelijkheden biedt het IJsseldelta stadion de supporters van PEC Zwolle en de overige inwoners van de regio Zwolle nog veel meer. In het stadion is een evenementenruimte aanwezig ( Event Center) en kun je tevens overnachten in Hotel Lumen. Ook zijn er diverse leuke eetgelegenheden, winkels en kantoorpanden aanwezig.
Contactgegevens PEC Zwolle – IJsseldelta stadion Stadionplein 1, 8025 CP Zwolle, Postbus 402, 8000 AK Zwolle, 038-453 49 48

Is Pec Zwolle in Stadionplein 1, Zwolle 8025 CP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3784179]