Penningfreesia

Afdrukken

Is Penningfreesia incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Penningfreesia

Welkom bij Penning Freesia en Amaryllis Penning Freesia en Penning Breeding zijn gespecialiseerd in de veredeling, verhandeling en teelt van freesia en amaryllis. Plantmateriaal van onze freesia- en amaryllisrassen vindt al jarenlang zijn weg naar professionele telers over de hele wereld. Ons complete, actuele sortiment freesia’s en amaryllissen is te vinden op deze site. Actuele ontwikkelingen in onze kas zijn te volgen bij het onderdeel Kijkje in de kas. Voor het laatste nieuws kunt u de Nieuws-pagina raadplegen en u kunt ons natuurlijk ook volgen op Twitter of Pinterest. Voor vragen, reacties en/of teeltadvies kunt u gebruik maken van het contactformulier of ons rechtstreeks bellen of mailen. NIEUW! 10 juli 2015: Tuinfreesia’s in Noord-Holland

Is Penningfreesia uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3786790]