Peuple Du Monde

Afdrukken

Is Peuple Du Monde incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Peuple Du Monde

In 2004 verwezenlijkte Karen Olesen een oude droom en vertrok als vrijwilligster naar een weeshuis in Abomey, Benin. Benin is een voormalige Franse kolonie Dahomey. Maison de l'Espoir In 2008 werd met behulp van mijn lokale netwerk en een Zwitsers weldoener Pierre Christ, een volledig nieuw ommuurd weeshuis gebouwd, voor 60 wezen. Landbouwproject Toffo In 2009 werd door de Stichting Peuple du Monde 20 hectare vruchtbare landbouwgrond gekocht. De gewassen die worden verbouwd zijn gevarieerd om het risico van plantenziekte, droogte, overvloedige regen in de regentijd etc te spreiden. Onderwijsproject De stichting Peuple du Monde heeft als doel om de kinderen van het weeshuis ‘Maison de l‘Espoire in Benin een toekomst te geven, middels een goede opvoeding en scholing. De oprichting vond plaats op 23 december 2005 te Boxmeer. De stichting is een toezichtorgaan met als doel te verzekeren dat alle activiteiten betreffende het weeshuis Maison de l ‘Espoir vallen binnen de Nederlandse juridische en fiscale regels. Leden van bestuur Nancy Fransman, voorzitter Marc Peters, secretaris Anita Bijvoet, penningmeester Bart Cox, bestuuurslid Robert Gijsbers, bestuurslid Karen Olesen, initiatiefneemster

Is Peuple Du Monde uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3760524]