Nieuwe Manager Benelux bij Phantasialand

Door: Phantasialand  18-06-2009
Trefwoorden: Kinderen, Dagje Uit, Weekendje Weg

Brinkman was voorheen werkzaam bij Sedo GmbH in Keulen, waar zij als manager verantwoordelijk was voor de Benelux en Scandinavië. In deze functie stuurde zij een team van twee medewerkers aan. Met behulp van onder andere de organisatie van online veilingen realiseerde zij een omzetgroei van ruim 200% in 2,5 jaar tijd.


´Phantasialand is als beste pretpark van Duitsland verkozen in 2008 en 2009, het is prachtig om voor een onderneming als deze aan de slag te gaan´, zegt Marieke Brinkman. ´Het doel van Phantasialand is om meer gasten uit de Benelux te verwelkomen, met behulp van uitgekiende strategieën, marketingacties en verschillende coöperaties. Ik ben trots op de benoeming en kijk er erg naar uit Phantasialand tot een waar begrip te maken in de Benelux, uiteindelijk ligt het pretpark direct over de grens bij Venlo´.


Meer informatie:
Phantasialand Schmidt Löffelhardt GmbH & CO. KG
Berggeiststraße 31-41
50321 Brühl
http://www.phantasialand,nl
marieke.brinkman@phantasialand.de

Trefwoorden: Attractiepark, Attractieparken, Brühl, Dagje Uit, Efteling, Fantasialand, Kinderen, Moviepark, Phantasialand, Pretpark, Pretparken, Schoolreisje, Schoolreisjes, Vrijetijd, Weekendje Weg,

Contact Phantasialand

Website - Geen ingevoerd

E-mail

Deze pagina afdrukken

Share