Plafondplaat

Afdrukken

Is Plafondplaat incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Graftermeerstraat 18 , 2131 AC Hoofddorp,

E-mail

Over Plafondplaat

BV Plafondplaatje is gevestigd te hoofddorp maar levert en monteert in heel Nederland. Plafondplaatje levert oa de merken OWA, Rockfon en Armstrong. Ook leveren en monteren we verlichting in alle soorten en maten. Zowel inbouwspots als TL armaturen. Wij zijn een enthousiast bedrijf en richten ons primair op het leveren en monteren van vele soorten systeemplafonds alsmede geïntegreerde verlichtingsarmaturen. Systeemplafonds zijn verkrijgbaar in een ruim assortiment: hardmineraal of zachtmineraal, hout, gips(vinyl) of metaal - wit of in kleur - inleg of doorzak; de keuzes zijn legio en afhankelijk van uw wensen en de functionele eisen die aan het plafond gesteld worden. Behalve voor onze eigen opdrachtgevers werken wij voor ondermeer projectinrichters, aannemers, vastgoedbeheermaatschappijen, etc. door geheel Nederland. U kunt er bij ons van verzekerd zijn dat uw project goed en in een zo kort mogelijke tijd wordt uitgevoerd. Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in het snel leveren en/of vervangen van beschadigde plafondplaten in bijvoorbeeld winkels, kantoren, scholen, zalen, etc. Bezoek onze website en maak een keuze uit de diverse afgebeelde plafondplaten. Indien u de gewenste plaat niet vind neem dan contact met ons op want wij leveren elke bestaande plafondplaat. U kunt alle relevante informatie aan ons kwijt via het orderformulier, verzend het per e-mail, ontvang de bevestiging en ………probleem opgelost. Eenvoud dient de mens

Kaart

Andere diensten in de buurt van Hoofddorp

Is Plafondplaat in Graftermeerstraat 18, Hoofddorp 2131 AC uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Hout diensten in Hoofddorp beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Hoofddorp Hout per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3728539]