Poortman Techniek

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Badweg 40 , 8401 BL Gorredijk, Fryslân

E-mail

Over Poortman Techniek

Poortman Techniek is sinds 2007 dé technische groothandel op het gebied van machines, gereedschappen, bevestigingsmateriaal, werkkleding enz. enz. Wij richten ons hiermee met name op de bouw en industrie, van klein tot groot. Maar natuurlijk is iedereen welkom. Voor onze klanten streven wij ernaar totaalleverancier te zijn. Hiermee creëren wij: korte lijnen, minder leveranciers, minder vertegenwoordigerbezoek en minder facturen.
Poortman Techniek is al vanaf 1992 importeur voor Nederland van PEL elektrische afrasteringsystemen, afkomstig uit Nieuw Zeeland. Een compleet assortiment schrikdraadapparaten en toebehoren wordt via een dealernetwerk verkocht aan de professionele veehouderij, hobbyboeren, particulieren, dierentuinen, securitybedrijven en overheidsinstellingen.
Daarnaast is Poortman Techniek al sinds 1986 fabrikant van de Poortman-Solar veedrinkinstallaties op zonne-energie. U ziet ze veel staan in de weilanden langs de (snel)wegen, die bakken met een zonnepaneel. Ook deze installaties worden via een dealernetwerk verkocht en onderhouden.
Last but not least is onze verhuurafdeling. Elektrisch gereedschap, bouwsteigers, kachels, lasers, noem het maar op of u kunt het bij ons huren! We verhuren aan bedrijven en particulieren.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Visa, Mastercard, American Express, Diners Club, Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Hardware Store

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Poortman Techniek in Badweg 40, Gorredijk Fryslân 8401 BL uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Gorredijk Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Gorredijk Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817147]