Poster By Post

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Eewal 62 , 8911 GT Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Poster By Post

Kamps en Jacobs Architecten is een veelzijdig en artistiek architectenburo die naast architectuur zich ook op de paden van fotografie en muziek beweegt. De fotografie is te bekijken op een steeds wisselende aanbod van posters welke staan op de website van www.Posterbypost.nl . Doel hiervan is het afdrukken en verkopen van posters van foto's van eigen makelij. Ook verzorgen wij de aankleding van ruimten met fotowanden of ingelijste posters . Onlangs hebben wij bij Makelaardij Hoekstra in Leeuwarden een fotowand geplaatst van 2,5 m hoog en 5,5 m lang . Dit hebben we gemaakt in samenwerking met Haan Reclamewerk uit Stiens . Muziek wordt er gemaakt met de band Noot aan de Man , een veelzijdige band die muziek verzorgt voor feesten en partijen .
Maar de belangrijkste bezigheden blijven architectuur en randwerkzaamheden . Een gedeelte van de werkzaamheden worden uitgevoerd in Belgie , alwaar we onderandere werken voor de Olympia Campinggroep , beheerder en eigenaar van campings en een steengroeve . Bouwaanvragen en het ,,up to date" houden van de acomodatie is een van onze taken . In Nederland verzorgen wij landelijk bouwaanvragen voor nieuwbouw , verbouw en renovatie/restauratie . Hiervoor doen we het opmeten en uittekenen , en door onze mobiele mogelijkheden kennen wij geen beperkingen m.b.t. de lokatie

Openingstijden

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

16-11-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Facebook: https://www.facebook.com/Poster-By-Post-1445235702454314/

Categorieën: Advertising Agency

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Poster By Post in Eewal 62, Leeuwarden Fryslân 8911 GT uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Bedrijven diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Bedrijven per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3822635]