Posthuma, De Echte Bakker

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Prof. B. Fridsmastrjitte 12 , 8629 PD Scharnegoutum, Fryslân

E-mail

Over Posthuma, De Echte Bakker

Puur en genieten daar draait het om bij Posthuma, de Echte Bakker. Wij zijn een verspecialist die dagelijks alleen kwaliteitsproducten bakt in eigen bakkerij. Om dit te bereiken werken wij met een enthousiast team van vakmensen, gebruiken wij de beste ingrediënten en mogen wij ons erkend Gildelid noemen. Deze exclusieve organisatie staat garant voor kwaliteit en die door middel van scholing, controle en de juiste marketingstrategie het niveau aan de leden continu weet te verhogen.

Voor het lekkerste brood onderscheiden onze bakkers zich in de productie van eerlijke en ambachtelijke kwaliteitsproducten. Iedere nacht toveren zij de mooiste producten uit de oven. Ook onze banketbakkers laten hun creativiteit terug komen in uw persoonlijke wensen, zo maken zij bijvoorbeeld prachtige kindertaarten, verjaardagstaarten met eigen foto en niet te vergeten de beste oranjekoek.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za
-
Zo
Gesloten

Betalingsmogelijkheden

Cash, Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

20-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Bakeries

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Posthuma, De Echte Bakker in Prof. B. Fridsmastrjitte 12, Scharnegoutum Fryslân 8629 PD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Webshop diensten in Scharnegoutum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Scharnegoutum Webshop per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824711]