Prado Software

Afdrukken

Is Prado Software incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Vegerinkskamp 24 , 7437 GA Bathmen,

E-mail

Over Prado Software

boekhoudprogramma Prado software boekhoud programma pakket. Prado boekhoud software is een professionele dienstverlener in de markt voor informatietechnologie voor het midden en klein bedrijf. ProBoek is een financieel programma dat uit een basispakket en diverse uitbreidingsmodules bestaat. Het basispakket voldoet om een financiële administratie te voeren. Dit houdt in dat er een rekeningschema is met kas, bank- en girorekeningen. Er is een inkoop- en verkoopboek aanwezig alsmede een memoriaalboek. Overzichten per grootboekrekening, klant of relatie met proef- en saldibalans, en BTW aangifte. Projekt Administratie is voor bedrijven projectmatig werkzaam zijn. ProLegal is het zakenpakket voor de advocatuur en juridische adviesbureau’s. service-abonnement mogelijk voor helpdesk ondersteuning en updates Windows 95/98/NT, single user en multi user netwerk

Is Prado Software in Vegerinkskamp 24, Bathmen 7437 GA uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3745144]