Praktijk voor fysiotherapie Kollum/Grijpskerk

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: de Anjen 2 , 9291 PE Kollum, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Praktijk voor fysiotherapie Kollum/Grijpskerk

Wij zijn een Plus Praktijk voor Fysiotherapie, wat betekent dat we doelmatig en efficiënt behandelen. Binnen de praktijk met 13 medewerkers zijn veel specialisaties om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, te weten:
- fysiotherapie, manueel therapie, kinderfysiotherapie, bekkenfysiotherapie, oedeemtherapie, geriatrische fysiotherapie, oncologische fysiotherapie, handtherapie, ontspanningstherapie/stressmanagement oefentherapie Cesar.
Hierdoor kunnen inwoners van Kollum-Grijpskerk e.o. dicht bij huis behandeld worden voor hun klachten van het bewegingsapparaat.
Door middel van up to date behandeltechnieken wordt u zo snel mogelijk van uw klachten af geholpen. Dry needling, medicaltaping zijn een paar voorbeelden van moderne behandeltechnieken.

Daarnaast hebben we de mogelijkheid van doelgroeptrainingen: voor mensen met COPD, neurologische aandoeningen, kinderen met overgewicht of een motorische achterstand, mensen met een verstandelijke beperking.`

Na een uitgebreide intake, waar we zo volledig mogelijk een inventarisatie van uw hulpvraag en klachten maken, volgt een lichamelijk onderzoek met gevalideerde testen. Het behandelplan wordt met u besproken en de behandelingen worden uitgevoerd door de fysiotherapeut die het best geschoold is in uw klachten. Tussentijds worden de vorderingen met u geëvalueerd. Het kan zijn dat u door meerdere therapeuten behandeld wordt, wanneer dat gewenst is bij uw klacht. Na afloop van de behandelreeks wordt met uw toestemming een behandelverslag naar de verwijzer gestuurd.
Onze medewerkers zijn op hun specifieke kennis gebied maximaal geschoold en voeren zo mogelijk behandelmethodes uit, waarvoor wetenschappelijk bewijs bestaat.
Een van de medewerkers is belast met het zorgen voor de borging van de kwaliteit binnen de praktijk. Verder zijn er 2 master fysiotherapeuten en 2 masters in opleiding.
U ziet dat er veel energie gestoken wordt in gekwalificeerde medewerkers.

Openingstijden

Ma - Do
-
Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Twitter: https://twitter.com/fysiokollum

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor fysiotherapie Kollum/Grijpskerk in de Anjen 2, Kollum Fryslân 9291 PE uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Physiotherapy diensten in Kollum Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Kollum Physiotherapy per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3688989]