Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck K Stellingwerf & E Leenman

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Kuipersweg 74 C , 9285 SW Buitenpost, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck K Stellingwerf & E Leenman

Mensendieck is een bewezen effectieve oefentherapie, die zich richt op houding en beweging. De therapie helpt om lichamelijke klachten te behandelen en nieuwe pijnklachten te voorkomen.

Bij Oefentherapie Mensendieck in Leeuwarden, De Westereen, Buitenpost en Oosterwolde werkt u op een plezierige manier samen met professionele therapeuten aan houding en beweging voor het voorkomen, verhelpen of verlichten van (chronische) klachten.

Openingstijden

Ma
-
Di
-
Wo - Do, Za - Zo
Gesloten
Vr
-

Featured Message

Neem vandaag contact op

03-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Physiotherapy

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Oefentherapie Mensendieck K Stellingwerf & E Leenman in Kuipersweg 74 C, Buitenpost Fryslân 9285 SW uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Buitenpost Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Buitenpost Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3824851]