Praktijk voor Osteopathie

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Straatweg 76 E , 8531 PZ Lemmer, Fryslân

E-mail

Over Praktijk voor Osteopathie

Op de website van Osteopathie praktijk Van den Meerakker te Lemmer, Friesland, kunt u informatie vinden over de geneeswijze van de osteopathie.
Osteopathie behoort tot de manuele geneeswijzen De behandeling is gericht op het verhelpen van de bewegingsbeperkingen t.g.v. de primaire oorzaak en de compensaties. De osteopaat gebruikt een groot aantal specifieke behandelingsmethoden om de drie lichaamssystemen te behandelen. Hij maakt uitsluitend gebruik van manuele (met de handen) technieken en gebruikt geen apparatuur of medicijnen.

Na de behandeling moet het lichaam de tijd en de kans hebben om zijn zelfgenezende krachten volledig te ontplooien om het probleem zelf op te lossen (zelfgenezing).
De osteopaat geneest niet, maar nodigt uw lichaam (u) uit om zelf te genezen door de blokkades die de genezing in de weg staan op te heffen. Het is dus goed mogelijk dat er na de behandeling, in eerste instantie, een verergering van de klacht optreedt. D.w.z. het lichaam past zich aan de nieuwe situatie aan en dit gaat meestal niet zonder protest.
De behandeling duurt ongeveer 45 min tot 1 uur en is meestal zo goed als pijnloos. De periode tussen de behandelingen kan variëren van 1 week tot 2 maanden. Deze tijd heeft het lichaam nodig om tot volledig herstel te komen.

U vindt op de webiste uitgebreide informatie over deze manuele geneeswijze en over de de opleiding en ervaring van Wim van den Meerakker. Wilt u een afspraak maken dan kunt u contact met ons opnemen.

Openingstijden

Ma, Zo
Gesloten
Di - Vr
-
Za
-

Betalingsmogelijkheden

Maestro

Featured Message

Neem vandaag contact op

04-01-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Alternative Medicine

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Praktijk voor Osteopathie in Straatweg 76 E, Lemmer Fryslân 8531 PZ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Lemmer Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Lemmer Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3817264]