Preport International

Afdrukken

Is Preport International incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Corantijn 27D , 1689 AN Zwaag,

E-mail

Over Preport International

Zakendoen met China Preport International B.V. is gespecialiseerd in de begeleiding van productie in China van consumentengoederen. Met een jarenlange ervaring en een eigen kantoor in Ningbo China begeleiden wij Nederlandse ondernemers op vooral praktische wijze. Sinds kort hebben wij ook begeleiding voor ondernemers die de stap willen wagen om als Europees merk de Chinese markt te benaderen. Preport International B.V. wijst u de weg In de wereld van het zakendoen met China is het niet eenvoudig de juiste weg te vinden. Wij helpen u graag met het nemen van de juiste route. China heeft een andere zakencultuur die wij u graag leren. Naast het vinden van de juiste partners leren wij u graag de finesses die belangrijk zijn om met Chinese partners om te gaan. Onze ervaring kan uw ervaring zijn. Wij behoeden u graag voor de verkeerde afslag. Wij hebben kantoren in Zwaag (Noord Holland) en Ningbo (Zhejiang, China) China, het land van uitersten Vooral de cultuurverschillen tussen Continue Reading

Is Preport International in Corantijn 27D, Zwaag 1689 AN uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3683369]