Pressrecord Public Relations

Afdrukken

Is Pressrecord Public Relations incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Pressrecord Public Relations

Pressrecord Public Relations is een in Haarlem gevestigd PR-bureau en is als communicatiebureau sinds 2007 gespecialiseerd in resultaatgerichte media aandacht en free publicity. Wij zijn geen bureau die naast een bannertje, een SEO-campagne 'ook wel iets met PR doet'. Nee, wij hebben een buitengewone focus op nieuws. Daar kunt u van op aan. Dat is onze passie. Met opgestroopte mouwen ondersteunt Pressrecord kleine en grote bedrijven bij het genereren van publiciteit. Met een netwerk van samenwerkende communicatiespecialisten onderscheidt Pressrecord zich in de markt met een no-noncens benadering. Ruime ervaring, een groot media netwerk en passie voor publiciteit is de drijfveer om opdrachtgevers met een boodschap gericht in het nieuws te krijgen. Met 12 jaar ervaring in public relations helpen wij bedrijven bij hun reputatiemanagement op lange termijn of bijvoorbeeld bij een eenmalige publiciteitsstunt of bij een productintroductie. Pressrecord vergroot de [...]

Is Pressrecord Public Relations uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3682621]