Pretty In Panther

Afdrukken

Is Pretty In Panther incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Over Pretty In Panther

Pretty in Panther: Unique clothing and accesoires from and for extraordinary women! Een kast vol kleding en toch geen idee wat aan te trekken. Dringend aan een opfrisbeurt toe en behoefte aan een eigen stijl, die aparte vintage jas toch eigenlijk nooit aangehad, want het is of was niet meer je ding Ik kom bij je langs op afspraak, neem de bijzondere kledingstukken mee die ik voor je ga verkopen in mijn webwinkel en op locatie en jij hebt weer ruimte en geld voor kleding die wel bij je past. Ook kunnen we een afspraak maken dat ik met mijn spullen bij je langs kom en je relaxed thuis kunt passen en combineren met je eigen kleding. Maandag en dinsdag overdag en s avonds en woensdagmiddag rijd ik met mijn kledingkar door amsterdam om klanten te bezoeken. Afspraak maken? Els bruinewoud, Telefoon: 06-301 170 35, prettyinpanther@gmail.com

Is Pretty In Panther uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3784455]