Privé-kliniek Centrum Esthetische Chirurgie Friesland

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Henri Dunantweg 2 , 8934 AD Leeuwarden, Fryslân

E-mail - Geen ingevoerd

Over Privé-kliniek Centrum Esthetische Chirurgie Friesland

In het Centrum voor Esthetische Chirugie (CEC) Friesland worden door de plastisch chirurgen behandelingen uitgevoerd om het uiterlijk aspect van de patient op diens verzoek te verbeteren. Het gaat dus om zogenaamde aspect verbeterende operaties en behandelingen binnen de veilige omgeving van een ziekenhuis. Voordeel hiervan is dat patienten met begeleidende ziektes welke niet in een normale prive kliniek geopereerd kunnen worden, wel binnen het Centrum voor Esthetische Chirurgie Friesland kunnen worden geopereerd. Dit is mogelijk doordat we elk specialisme werkzaam in het ziekenhuis kunnen betrekken bij de zorg.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

02-08-2016

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Plastic Surgeons

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Privé-kliniek Centrum Esthetische Chirurgie Friesland in Henri Dunantweg 2, Leeuwarden Fryslân 8934 AD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Advies diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Advies per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827241]