De Nieuwste producten het eerst bij www.prosportvoeding.nl

De Nieuwste producten het eerst bij www.prosportvoeding.nl van Pro Sportvoeding

Door: Pro Sportvoeding  23-06-2007
Trefwoorden: Fitness, Sportvoeding, Spieren

DE VOORDELEN VAN INSU-STIM

-Meer spiermassa opbouwen zonder meer of anders te eten
-Kilo’s vet verliezen terwijl spiermassa opgebouwd wordt
-Resultaten vaak binnen enkele dagen
-Stoppen van vermenigvuldigen van vet cellen
-Praktisch onmogelijk om vet aan te zetten; zelfs met extra calorieën
-Waanzinnig veel energie en intensiteit
-Snelle toename van kracht en uithoudingsvermogen
-Razendsnel transport van eiwitten, aminozuren en koolhydraten rechtstreeks in de spieren
-Verdubbel de werking van alle andere supplementen
-Ingrediënten zijn 100% veilig voor gebruik door klinische studies bewezen
-Ingrediënten en extractie methodes zijn gepatenteerd
-Dwingt spiercellen om groter te worden door meer bloed op te nemen
-Waanzinnige pomp die dagen duurt; zelf zonder een training
-Eet tot 3x zo veel koolhydraten terwijl vet wordt afgebroken

ACHTERGROND INFORMATIE

De tijdsperiode van een uur tot anderhalve uur na de training zal het lichaam voedings- en bouwstoffen als een droge spons in een regenstorm opzuigen. In deze periode is je lichaam in een super anabolische (spieropbouwende) staat, meer dan welk ander moment op de dag. Zonder van dit moment gebruik te maken gooi je veel potentiële spiergroei weg. Door veel koolhydraten en eiwitten te nemen kun je optimaal gebruik maken van deze unieke anabolische omgeving. De bekende eiwitshake met koolhydraten na de training dus.

Om dit proces beter te begrijpen volgt hier een kleine uitleg. In het midden van elke spiercel en vetcel bevindt zich een stof genaamd GLUT4. GLUT4 wordt geactiveerd door krachttraining en door het hormoon insuline. Eenmaal geactiveerd beweegt deze stof zich naar de celwand en trekt vervolgens als een enorme elektromagneet voedingsstoffen de cel binnen. Zelfs als er na de training een post-workout shake neemt duurt de periode waarin GLUT4 geactiveerd is, maar 60-90 minuten waarna het terugkeert naar de oude positie en een einde maakt aan anabolische omgeving.

Diverse sporters proberen deze periode te verlengen door enorme hoeveelheden koolhydraten (vaak suikers) te consumeren na de training. Het lichaam reageert hier namelijk op met de afgifte van insuline. Zoals je even eerder gelezen hebt, activeert ook insuline GLUT4. Het probleem hier alleen is dat vetcellen ook GLUT4 bevatten en dus een deel van de koolhydraten gaan opnemen... met andere woorden, je bouwt naast spiermassa ook vet op.

Kortom, GLUT4 is de stof die direct verantwoordelijk is voor spiergroei. Zonder de juiste hoeveelheid GLUT4 vindt er simpelweg geen spiergroei plaats.

HOE WERKT INSU-STIM

In een ideale situatie is GLUT4 24 uur per dag verhoogd. Alleen GLUT4 in de spieren; niet in vetcellen. Dus de hele dag door moeiteloos spiermassa opbouwen en tegelijkertijd vet verliezen.

Met een enkele dosering (1 capsule) Revolutions Insu-Stim wordt GLUT4 in de spiercellen gedurende 6-8 uur geactiveerd en met maar lief 134% verhoogd – zonder enige vorm van training(!). Dit verklaart ook direct de reden waarom gebruikers na het eten van ontbijt, lunch en avondeten een pomp krijgen. Denk eens aan de pomp die je zult krijgen als je Insu-Stim voor je pre workout maaltijd neemt; de pomp je normaal tijdens een training hebt wordt enorm vergroot en je zult eindeloos veel meer energie hebben.

Het wordt nog beter; Insu-Stim maakt het volkomen onmogelijk voor vetcellen om koolhydraten op te laten nemen. Ik hoor je denken... en het klopt; als je Insu-Stim neemt worden alle koolhydraten uit je daarop volgende maaltijd je spiercellen in gepompt en er wordt niets – en dan ook helemaal niets – in vet omgezet. Dit is zelfs klinisch bewezen!

Insu-Stim stimuleert dus gecontroleerd de Insuline afgifte alleen in de spiercel. Dit maakt Insu-Stim zo uniek. Je krijgt dus alle voordelen van Insuline (spieropbouw, pomp) zonder alle nadelen (versnelt vetopslag.)

Deze unieke werking is de reden dat gebruikers van Insu-Stim tegelijkertijd moeiteloos kilo’s spiermassa winnen en vet verliezen. Het lichaam is dus 24uur per dag in een spieropbouwende modus, terwijl dat normaal gesproken alleen de 60-90 minuten na een training is!

Voor meer informatie gaat u naar www.prosportvoeding.nl

Trefwoorden: Creatine, Endo Stim, Fitness, Insu Stim, Spieren, Sportvoeding,

Contact Pro Sportvoeding

E-mail - Geen ingevoerd

Deze pagina afdrukken

Share