Prorest

Afdrukken

Is Prorest incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Karel Doormanweg 4 , 3115 JD Schiedam,

E-mail - Geen ingevoerd

Over Prorest

Prorest Catering beheert en exploiteert bedrijfsrestaurants voor opdrachtgevers. Daarbij verzorgen we natuurlijk niet alleen de lunch, maar ook banqueting activiteiten bij vergaderingen en feesten. Als kwaliteitscateraar zijn we prominent aanwezig binnen de overheid, de industrie, de evenementensector en in de wereld van de zakelijke dienst verlening. Het is voor al onze medewerkers elke dag weer een uitdaging om de gasten in de restaurants te verrassen met verse, gezonde en smakelijke producten, Daarbij is er natuurlijk permanent aandacht voor kwaliteit en hygiëne. We doen dat alles ook nog eens op een zo efficiënt mogelijke manier, waarbij gastvrijheid en kosten - bewustzijn centraal staan

Is Prorest in Karel Doormanweg 4, Schiedam 3115 JD uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3685387]