Pruntel & Zn BV

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: De Meenthe 9 A , 8471 ZP Wolvega, Fryslân

E-mail

Over Pruntel & Zn BV

Mineralis is een efficiente groothandel in alle beton-, wegen- en waterbouwmaterialen. Wij zijn in staat om de door ons zelf gewonnen of ingekochte producten te laden, te vervoeren, te lossen en franco werk af te leveren bij onze afnemers. Daartoe beschikken wij onder meer over baggermaterieel, overslagmaterieel, vrachtschepen, hopperzuigers, beunschepen en vrachtauto's.

Onze organisatie is traditioneel als het gaat om betrouwbaarheid en gegarandeerde kwaliteit. Specifieke wensen van onze afnemers zijn uitgangspunten, de uitvoering is ons werk! Door de aanwezige kennis en middelen bieden wij een optimaal pakket en een breed assortiment van producten en diensten.

Openingstijden

Featured Message

Neem vandaag contact op

18-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Stonemason

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Pruntel & Zn BV in De Meenthe 9 A, Wolvega Fryslân 8471 ZP uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Verkoop diensten in Wolvega Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Wolvega Verkoop per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3816546]