Ps Technology

Afdrukken

Is Ps Technology incorrect or missing key business information? Update your Hotfrog listing today.

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Mark 10 , 5032 BJ Tilburg,

E-mail

Over Ps Technology

PS Technology is marktleider op het gebied van PTFE / PFA beklede leidingsystemen, slangen, kompensatoren en specials. Onze samenwerking met producent BAUM Kunststoffe GmbH dateert al vanaf 1996. Wij zijn exclusief vertegenwoordiger in de Benelux van alle BAUM producten. Behalve de beklede leidingsystemen hebben wij ook Sampling Valves (FAMAT Zwitserland) en centrifugaal pompen en mixers (SAVINO Barbera, Italië) in het programma. Ook op het gebied van machined parts (van hoogwaardige kunststoffen) en het leveren van half-fabrikaat (holstaf, volstaf en plaat in diverse hoogwaardige kunststoffen) kunt u bij ons terecht

Kaart

Is Ps Technology in Mark 10, Tilburg 5032 BJ uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Retail diensten in Tilburg beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Tilburg Retail per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3699570]