Psyche Leeuwarden

Contactgegevens Are these details correct?

Adres: Emmakade 59 , 8921 AG Leeuwarden, Fryslân

E-mail

Over Psyche Leeuwarden

PsycHe Leeuwarden is een psychologenpraktijk in Leeuwarden die zich richt op (jong) volwassenen en psychische hulp biedt binnen de Basis GGZ. De behandeling kan gericht zijn op klachten als angst- en paniekklachten, burn-out, stemmingsklachten, eetstoornissen en trauma gerelateerde klachten. De praktijk is opgericht door Irma Henstra, GZ -psycholoog met jarenlange ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg. Specialisaties zijn behandelingen gericht op eetstoornissen en EMDR- behandelingen gericht op traumatische ervaringen. De praktijk is gevestigd op de Emmakade in Leeuwarden en goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer.

Openingstijden

Ma - Vr
-
Za - Zo
Gesloten

Featured Message

Neem vandaag contact op

27-02-2017

Extra Bedrijfsgegevens

Categorieën: Psychologist

Deze lijst wordt verzorgd door:

Is Psyche Leeuwarden in Emmakade 59, Leeuwarden Fryslân 8921 AG uw bedrijf? Uw vermelding claimen en meer leads te trekken door het toevoegen van meer content, foto's en andere zakelijke informatie.

We hebben meer Therapie diensten in Leeuwarden Fryslân beschikbaar op Hotfrog Nederland. U kunt uw zoektocht naar updaten Leeuwarden Therapie per locatie, trefwoord of service-opties.

Small Business Hub

Wij delen tips, ideeën en advies om u te helpen uw kleine bedrijf uit te breiden.

Bekijk de Small Business Hub

Uw profiel zonder advertenties

Heeft u overwogen om up te graden naar Hotfrog AdVantage? Geen concurrentie advertenties betekent exclusieve focus op uw bedrijf. U staat in het middelpunt.

Meer informatie

[3827288]